logo

  • Syns så det hörs -
    med skyltar det pratas om

Digitala trapphustavlor

Digitala trapphustavlor

En enklare vardag en modern känsla- med ett digitalt trapphus!

Med DinBox digitala lösning för boendekommunikation förenklas vardagen både för de boende och för fastighetsägaren. Kommunikationen med de boende blir snabbare, enklare och mer kostnadseffektiv.

Genom digitala uppdateringar av information från datorn spenderar fastighetsägaren mindre tid och pengar på att skriva ut papperslappar som måste sättas upp manuellt i fastighetsbeståndet.

Via sin dator kan hyresvärden bestämma exakt vilka trapphus informationen skall gå ut till och när. För den boende betyder det att hon får snabbare och bättre information och att boendemiljön upplevs som mer modern. En effektiv trivselfaktor helt enkelt.

 

Wallpad 10

WP10 (Wallpad 10") som DinBox i samarbete med Wallpad Sweden utvecklat är den lilla skärmen med de stora möjligheterna.

Med ett digitalt våningsregister i ditt trapphus kan du snabbt och enkelt förmedla information och göra uppdateringar utan att behöva åka ut på plats, allt sköts på ett enkelt sätt från din dator.


Wallpad 19

 En stor skärm med stor karaktär.

WP19 (WallPad 19") är det lite större våningsregistret som DinBox i samarbete med Wallpad Sweden utvecklat. En stor skärm med stor karaktär som gör stor nytta i ditt trapphus. Jämfört med den mindre WP10 kan WP19 visa mer information på skärmen och har fler touchknappar.

På digitala våningsregister kan du enkel och smidigt uppdatera informationen vid din dator och behöver inte åka ut på plats för att sätta upp A4-papper.Med WP19 kan du utföra bokning av tvättstuga eller annan lokal. Du kan använda skärmen för att få intäkter från reklam. Du kan även visa information från hemsidor, visa bilder eller filmer, samt få andra skräddarsydda funktioner enligt önskemål.

 

Digitala namnskyltar 

DinBox har i samarbete med Elbion Systems utvecklat ett digitalt system för märkning av namn eller annat vid postboxar, tidningshållare, lägenhetsdörr, kontor eller annat ställe där behov av märkning av namn eller annat finns. Finns som trådbundna eller som trådlösa varianter, båda varianter är bakgrundsbelysta för god läsbarhet. Produkterna är miljöanpassade dels genom att de är ågenergiprodukter samt genom att drivmedel eller papper inte förbrukas vid uppdatering.

Dessa produkter har ett pris som gör att fastighetsägaren har en intjäning redan efter 1-3 år. Handlar det om små lägenheter, studentlägenheter eller om fastighetsägaren väljer att finansiera en del av kostnaden med reklam så blir så klart intjäningen ännu kortare eller till och med direkt. Använd DinBox Excelfil för beräkning av intjäningstid och fyll själv i omflyttningstakt mm så ser du hur snabb intjäningen blir i just din fastighet.

 

Elåssystem

Med DinBox egna ellåssystem öppnar du postbox och ytterdörr med en elektronisk nyckel istället för en traditionell nyckel. Nyckeln läggs mot avläsaren som kontrollerar nyckelns giltighet och öppnar ytterdörr eller associerad postbox. En nyckel kan datumbestämmas och gäller då endast mellan givna datum, detta görs enkelt av hyresvärden på www.boenderegistret.se.

Ellåssystem finns som 12V eller 24V.

 

Boenderegistret

Via boenderegistret.se kontrollerar du alla dina enheter och hyreshus direkt från din dator. På ett enkelt sätt får du en bra överblick över deninformation som syns i varje hus och på varje enhet. Du slipper åka ut på plats för att kommunicera med dina boenden och kan på bara någon minut nå ut med ett meddelande som syns i det hus och på den skärm du valt.

boenderegistret.se kan du kontrollera information på WP10, WP18, Digitala namnskyltar samt spärra eller lägga till digitala nycklar till ellås och ellåssystem. 

 

Mer information och ladda ned

För mer information om digitala namnskyltar se detta PDF-dokument.

 

Inspiration

Klicka här för att bli
inspirerad av våra skyltar.

Läs mer...

Fastighetslösningar

Från parkering till dörr,
vi skräddarsyr er lösning.

Läs mer...