logo

  • Syns så det hörs -
    med skyltar det pratas om

Tidningshållare

Tidningshållare

Även om posten sorteras in i din postbox vid entrén, är det fortfarande möjligt att få morgontidningen utdelad utanför din lägenhetsdörr. Merparten av de boende väljer att installera tidningshållare samtidigt som postboxar installeras. Vi har tidningshållare i två modeller och i flera färger. Ett snyggt och praktiskt tillbehör helt enkelt.

 

Alu

Alu är tillverkad i strängpressad aluminium. En stilren och mycket stabil design där namnskylten är integrerad och skyddas av en plastlist. De två försänkta skruvhålen för upphängning på väggen täcks av namnskylten. En inbyggd ”distans” från väggen förhindrar att väggen blir missfärgad av trycksvärta. Alu kommer som standard i anodiserad aluminium men kan även vid specialbeställning lackas i valfri färg.

 

Vik

Vik är särskilt populär bland arkitekter och har installerats i många nybyggen. Tidningshållaren har en diskret och väggnära design och levereras i valfri av DinBox standardfärger. Vid specialbestälning kan Vik även lackas i annan färg. Tidningshållaren är tillverkad i 1,2 mm galvaniserad stålplåt. Mått i cm: D = 6. B = 14,5. H = 29,5.

Inspiration

Klicka här för att bli
inspirerad av våra skyltar.

Läs mer...

Fastighetslösningar

Från parkering till dörr,
vi skräddarsyr er lösning.

Läs mer...